لیست اخبار صفحه :111
150 استاد بین المللی در سومین کنگره سلامت در اربعین/  راهپیمایی اربعین بزرگترین اجتماع انسانی در دنیا

150 استاد بین المللی در سومین کنگره سلامت در اربعین/ راهپیمایی اربعین بزرگترین اجتماع انسانی در دنیا

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به راهپیمایی اربعین حسینی به عنوان بزرگترین تجمع انسانی در دنیا، گفت: کنگره سلامت در اربعین با حضور 150 استاد بین المللی مرداد 1402 برگزار می شود.

دبیر فدراسیون تیراندازی: سالن تیراندازی دانشگاه علوم پزشکی ایران از مجهزترین سالن های کشور است
در افتتاحیه سالن تیراندازی شهید حسن برادری عنوان شد؛

دبیر فدراسیون تیراندازی: سالن تیراندازی دانشگاه علوم پزشکی ایران از مجهزترین سالن های کشور است

دبیر فدراسیون تیراندازی در افتتاحیه سالن تیراندازی شهید حسن برادری دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: با توجه به وجود دستگاه‌های به‌روز و استفاده از کادر باتجربه این سالن از بهترین و مجهزترین سالن‌های کشور است.

1420 سال وقوع پدیده انفجار جمعیت سالمندی در ایران/ تشریح پیامدهای سالخوردگی جمعیت در گفتگو با عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران

1420 سال وقوع پدیده انفجار جمعیت سالمندی در ایران/ تشریح پیامدهای سالخوردگی جمعیت در گفتگو با عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران

دکتر سیده صالحه مرتضوی؛ متخصص سالمندشناسی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی در گفت و گویی به مناسبت هفته سلامت ضمن تشریح پیامدهای سالخوردگی جمعیت، گفت: کشور ایران در کمتر از بیست سال آینده با پدیده انفجار جمعیت سالمندی می شود. وی افزود: جمعیت فعلی سالمند بیش از 10 درصد جمعیت کشور است و این افراد بیش از 60 درصد خدمات پزشکی را مصرف می‌کنند. زمانیکه تعداد سالمندان به بیش از 30 درصد برسد اگر وضعیت خدمات درمانی به شکل امروز باشد و برنامه‌ریزی برای تغییر نداشته باشیم امکان خدمت رسانی به این جمعیت را نداریم و فاجعه رخ خواهد داد.

لطفا عبارت مورد نظر را وارد کرده و کلید Enter را فشار دهید
تنظیمات قالب